Liverpoolfcnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Van Anfield naar het casino: Een gids voor sportweddenschappen voor Liverpool FC supporters

Als supporter van Liverpool FC is er na het afgelopen seizoen een einde gekomen aan een bijzonder tijdperk. De Duitse succescoach Jürgen Klopp gaat na een periode van bijna 9 jaar vertrekken The Reds. In deze jaren heeft hij op nationaal niveau alles gewonnen wat er te winnen valt en mochten Liverpool FC fans voor het eerst sinds decennia weer eens een landstitel vieren in 2020. Daardoor is Klopp uitgegroeid tot een ware held in het rode gedeelte van de stad, nadat in 2019 ook de Champions League al werd gewonnen. Vanaf nu zal men echter zonder hem verder moeten. Met Arne Slot lijkt er een opvolger binnengehaald die er alles aan gaat doen om op dezelfde voet verder te gaan.

Geen wedstrijd missen van Liverpool FC

Wanneer je geen wedstrijd van Liverpool FC wilt missen, zijn er verschillende manieren om de ploeg op de voet te volgen. Het is mogelijk om de meeste wedstrijden op televisie te zien, maar dat geldt zeker niet voor alles. Daarom bieden veel bookmakers een mooi alternatief. Als je ervoor kiest om hier in te zetten op wedstrijden van de club, kun je via een livestream rechtstreeks kijken. Daarbij kun je vaak van een no deposit bonus gebruik maken als nieuwe spelers. Je ontvangt in dit geval een klein bedrag om mee te spelen nadat je een account hebt aangemaakt, zonder dat je daarvoor eerst zelf een storting hoeft te doen.

Een spannend nieuw seizoen

Veel Liverpool FC fans zullen in spanning zitten over wat er komende seizoen allemaal gaat gebeuren. Met de eerste trainerswissel in bijna een decennium is het de vraag hoe de spelersgroep en de rest van de club hierop gaat reageren. Toch is er met Arne Slot gekozen voor een trainer die al flink wat successen heeft behaald in zijn periode bij Feyenoord. De vraag is of hij deze nu gaat weten door te trekken aan de Mersey. Wanneer je het kijken van wedstrijden extra spannend kunt maken, kan dit door in te zetten op wedstrijden van Liverpool FC. Hoe dit precies werkt, zie je hieronder.

Verschillende soorten weddenschappen

Er zijn allerlei soorten weddenschappen die je kunt afsluiten wanneer je de wedstrijden van Liverpool FC gaat bekijken. Of het nu gaat om spannende ontmoetingen in de Premier League, de FA Cup of de Champions League. Daarbij kun je ook voordat deze toernooien en competities beginnen wedden op hoe het af zal gaan lopen. Als je per wedstrijd gaat inzetten, zijn er verschillende varianten van weddenschappen waar je uit kunt kiezen. Daarbij heb je onder andere de mogelijkheid om op de onderstaande manieren te gaan inzetten.

1x2

De 1x2 weddenschap is een van de meest voorkomende manieren om in te zetten op sporten. Het idee erachter is erg simpel. Je kiest of de thuis- of uitploeg gaat winnen of voor een gelijkspel. Voor alle drie de mogelijke uitkomsten geldt een andere quotering aan de hand van welke ploeg er favoriet is. Zit er een groot verschil in kwaliteit tussen twee clubs, dan zullen de odds voor de ploeg die favoriet is laag uitvallen. Als het alle kanten op kan zijn deze voor alle drie de uitkomsten hoger. 

Handicap

Een handicap weddenschap is een mooie manier om het iets spannender te maken, bijvoorbeeld wanneer de odds wat lager zijn omdat er een duidelijke bovenliggende partij is. Door met een handicap te wedden krijgt een ploeg een virtuele voorsprong, waardoor het andere team dus met meer doelpunten verschil zal moeten winnen. In ruil daarvoor zijn de odds bij een handicap weddenschap hoger dan bij het inzetten op een 1x2 weddenschap. Daarbij lopen deze verder op naarmate je voor een grote handicap zult kiezen van meerdere doelpunten.

Over/under

Met een over/under weddenschap gok je op hoeveel doelpunten er in totaal gemaakt worden. Hierbij is het belangrijk om te kijken of de ploegen die tegen elkaar spelen aanvallend of verdedigend ingesteld zijn. Dit kan natuurlijk een grote invloed hebben op de uitslag en daarom is het goed om dit mee te nemen in je beslissing voordat je gaat inzetten.

Halftime/fulltime

Bij een halftime/fulltime weddenschap gok je op hoe het er in de rust en na 90 minuten voetbal voor staat. Kies je bijvoorbeeld voor een voorsprong bij rust van de thuisploeg en een winst voor de uitploeg na 90 minuten, dan krijg je hier vaak een hoge uitbetaling voor, omdat dit minder vaak gebeurt. Wanneer je inzet op een voorsprong bij rust en winst voor dezelfde ploeg als deze ook flink favoriet is, dan zullen daar lagere odds voor worden uitbetaald. 

Correcte score

De naam van deze weddenschap zegt eigenlijk al precies hoe het werkt. In plaats van alleen in te zetten op wie er gaat winnen of verliezen, geef je precies aan wat de uitslag zal gaan worden. Dit is natuurlijk een stuk moeilijker te voorspellen, waardoor je er een veel grotere beloning voor terug zult krijgen. Dat maakt correcte score bets interessant, al is het wel heel moeilijk om deze goed te hebben.

Liverpoolfcnieuws.nl

Bezoek Liverpoolfcnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Liverpool van Liverpool. Blijf op de hoogte van de laatste Liverpool transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Liverpool wedstrijden.

Liverpoolfcnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Liverpoolfcnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Liverpoolfcnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Liverpoolfcnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.